Nadal o davanju izuzeća Đokoviću: Mislio sam da će da odustane ili da se vakciniše

Trener najboljeg španskog tenisera napisao je kolumnu na temu Novakovog nastupa na Australijan openu

05.01.2022. 13:44
  • Podeli:
toni-nadal-foto-antoine-couvercelle-bestimage.jpg Foto: Antoine Couvercelle/Bestimage

Toni Nadal je u svojoj kolumni za "El Paiso" govorio o medicinskom izuzeću Novaku Đokoviću koje će mu omogućiti da igra na Australijan openu. Trener i stric Rafaela Nadala je iznenađen odlukom i govori o interesima koje nosi učešće najboljeg tenisera sveta na Grend slemu u Melburnu.

"Moram da priznam da sam do objave u utorak mislio da će srpski teniser da odustane od učešća na turniru ili da će biti vakcinisan“, piše u kolumni Toni Nadal.

Španac je govorio i o privatnosti Novaka Đokovića, koji nije saopštio da li je vakcinisan ili ne.

"Podrazumeva se da ako je tražio i dobio izuzeće, to je zato što nije koristio nijedan od ovlašćenih preparata protiv virusa korona. Postoji skoro 6.000.000 ljudi koji su izgubili živote od ovog prokletog virusa i mnogi drugi milioni koji su primili vakcinu. Želim da mislim da Novaku sve ovo nije strano i da će on razjasniti sumnje kao znak ljudske osetljivosti i razumevanja".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()