Nadal se priprema u Kuvajtu: Ugostio mladog Francuza koji sanja o finalu Rolan Garosa

Prvi turnir, posle godinu dana pauze, igraće u Brizbejnu

04.12.2023. 12:15
  • Podeli:
rafa-nadal-reuters.jpg

Rafael Nadal uveliko se priprema za povratak na teniski teren i u takmičarski ritam. Španca na turnirima nije bilo od januara 2023. i Australijan opena.

Nekada najbolji teniser sveta je u Melburnu povredio kuk, imao je i operacije, i sada kada se oporavio od velikih povreda najavio je svoj povratak u prvoj nedelji 2024. godine na turniru u Brizbejnu.

Nadal će ove nedjelje otputovati u Kuvajt, gde će se na terenima svoje akademije pripremati za novu sezonu. Radiće sa mladim Francuzom Arturom Fisom, koji će biti njegov gost", piše “As”.

Sanja o finalu Rolan Garosa

"Daću sve od sebe i pokušaću da ne izgorim u želji. Maksimalno ću iskoristiti priliku. Volio bih da igram protiv Nadala u finalu Rolan Garosa. Ako bih ga zaustavio u mojim godinama, bilo bi dobro", rekao je Fis, igrač koji je izgubio "NextGen finale" od Hamada Međedovića.

Kompleks u Zahri, gde je smeštena i akademija, prostire se na 130.000 kvadratnih metara, ima 15 zatvorenih i otvorenih terena, bazen, teretanu, terene za padel i skvoš, salu za boks i hotel od 300 soba.

Rafa će tamo provesti nekoliko dana pre odlaska u Brizbejn, gde nije igrao od 2017. godine, kada je ispao u četvrtfinalu od Miloša Raonića.

Nadal će pripreme u Kuvajtu na kratko prekinuti tokom Božićnih praznika, koje će provesti na Majorki sa porodicom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()