Najbolji i najplaćeniji: Koliko su Đoković i Ivanišević zaradili ove godine?

Aktuelnom treneru srpskog tenisera pripašće oko deset posto iznosa

08.12.2023. 11:13
  • Podeli:
Tan2023-09-0403582741_6 novak djokovic us open foto AP PhotoJohn Minchillo-64f793cc34a39.webp Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković 2023. godinu završava kao prvi igrač na ATP rang listi, a sa tim je i pojedinac koji je ubedljivo prvi i kada je u pitanju zarada od odigranih turnira.

Đoković je ove godine zaradio čak 15.936.097 dolara, a drugi po zaradi je Španac Karlos Alkaraz sa 10.753.431.

Ovakva zarada raduje i hrvatskog trenera Gorana Ivaniševića koji je u stručnom štabu najboljeg tenisera sveta. Bivšem teniseru, aktuelnom treneru Novaka Đokovića, pripašće oko deset posto iznosa koji će srpski teniser da osvoji što znači da će legendarni Hrvat zaraditi oko milion i po dolara.

Trenutno je Đoković na ukupno zarađenih 180.643.353 dolara u karijeri, a moguće je da u sledećoj godini napadne magičnu brojku od 200 miliona dolara zarađenih na turnirima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()