Ne gubi vreme: Vajdin učenik već trenira u Banjaluci

Molčan je odmah trenirao na Grendstend terenu

Autor: Dejan Marić
14.04.2023. 14:28
  • Podeli:
Aleks Molčan Srpska open_Srpska open-64392818a08c8.webp Foto: Srpska open

Slovački teniser Aleks Molčan nije želeo da gubi vreme pa je požurio da isproba terene Srpska opena.

Prvi asovi u Banjaluku su doputovali dva dana pred start turnira, a svega nekoliko sati kasnije, Molčan je izašao na teren da trenira.

Učenik legendarnog Marijana Vajda, dugogodišnjeg trenera Novaka Đokovića, formu je brusio na Grendstend terenu.

Poslednji radovi na pripremi šljake prethodno su završeni, sve je bilo "pod konac", nakon čega je Slovak vežbao pred novi izazov.

Molčan ima mesto u glavnom žrebu koji počinje u ponedeljak.

Kvalifikacione bitke zakazane su za dan ranije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()