Nepozvan gost ugrozio meč u Brizbejnu: Morao da se angažuje profesionalac

Timu i Mek Kejbu nije bilo prijatno

30.12.2023. 10:36
  • Podeli:
Dominik Tim-658fe48e7f4d0.webp Foto: Profimedia

Neverovatan gost se pojavio na teniskom meču u Australiji. Tokom duela Dominika Tima i Džejmsa Mek Kejba , na turniru u Brizbejnu, preko terena je prešla zmija otrovnica i sve prisutne "paralisala". 

Meč je naravno prekinut dok se situacija nije sredila, odnosno zmija uklonila, ali za to je morao da se angažuje profesionalni hvatač zmija. Nikome nije bilo prijatno. 

Kasnije je otkriveno da je u pitanju bila ekstremno otrovna zmija dugačka oko pola metra.

Meč se ubrzo nastavio, a Dominik Tim stigao je do nove pobede nakon velikog preokreta (2:6, 7:6, 6:4).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()