Nevolje za Španca: Nadal ne igra na dva važna turnira

Zbog izostajanja sa dva turnira Nadalu preti ispadanje iz prvih 10 na ATP listi

01.03.2023. 10:01
  • Podeli:
nadal_rafa - reuters-63c7b56b28b1c.webp Foto: Reuters

Španski teniser Rafael Nadal objavio je da neće učestvovati na Masters turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Zbog izostajanja sa dva turnira Nadalu preti ispadanje iz prvih 10 na ATP listi, prvi put posle 18 godina.

"Prošlo je dosta vremena otkako nisam komunicirao sa vama. Uzeo sam odmor, počeo rehabilitaciju, teretanu i fizioterapiju prema uputstvima lekara. Spremam se za povratak u najboljim uslovima. Tužan sam što neću moći da se takmičim u Indijan Velsu i Majamiju. Veoma sam tužan što neću biti tamo. Nedostajaće mi moji navijači iz Amerike. Nadam se da ću ih videti tokom letnje sezone", objavio je Nadal na zvaničnom Instagram profilu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()