Nik Kirjos oslobođen optužbi na sudu u Kamberi

Teniser je priznao da je bivšu devojku Kjaru Pasari "odgurnuo na trotoar" tokom svađe

03.02.2023. 11:16
  • Podeli:
nik-kirjos-foto-profimedia.jpg

Australijski teniser Nik Kirjos oslobođen je optužbe za fizički napad na bivšu devojku, uprkos tome što se izjasnio krivim i izbegao je krivičnu presudu, odlučio je Sud u Kamberi.

Kirjos je priznao da je bivšu devojku Kjaru Pasari "odgurnuo na trotoar" tokom svađe leta 2021. godine i istakao da mu je iskreno žao zbog povrede koju joj je naneo.

Devojka je prijavila napad tek mesec dana kasnije, nakon raskida veze, a potom podnela i tužbu.

Kirjos zbog povrede kolena, koja je zahtevala i operaciju, nije igrao na Australijan openu. Trenutno se poravlja od hiruškog zahvata i čeka povratak na teren.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()