Novak Đoković dobio posebno, zlatno, priznanje Rolan Garosa

Da se rekord pamti

22.06.2023. 08:16
  • Podeli:
novak djokovic reuters-64876ffa9c940.webp Foto: Reuters

Najtrofejniji teniser svih vremena Novak Đoković dobio je posebnu repliku reketa, obloženu zlatom. 

Zlatni reket je pravljen prema onom kojim je srpski teniser igrao nedavno finale Rolan Garosa protiv Kaspera Ruda, kada je osvojio rekordnu 23. titulu grend slema u Parizu.

Đoković je pobedom nad Norvežaninom od 3:0 stigao do istorijskog, 23. grend slem pehara i tako prevazišao španskog tenisera Rafaela Nadala koji ih ima 22.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()