Novak Đoković drugi nosilac u Parizu: Evo kada dobija rivale na Olimpijskim igrama

Prvi nosilac će biti Janik Siner

22.07.2024. 12:15
  • Podeli:
novak đoković, vimbldon, 27 jun 2024 - foto Reuters-66806e7f05f71.webp Foto: Reuters

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković biće drugi nosilac na žrebu za Olimpijske igre u Parizu.

Prvi nosilac je Italijan Janik Siner, što znači da nema šanse da se sretnu pre finala, ali bi Đoković potencijalno mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom već u provm kolu.

U borbi za polufinakle potenijalno bi mogao da se sretne sa Karlosom Alkarasom, ali sa Aleksandrom Zverevim, koji ga je na prethodnim igrama u Tokiju pobedio baš u ovoj rundi.

Podsećanja radi, u kolekciji trofeja, našem teniseru nedostaje samo zlato na Olimpijskim igrama.


 
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()