Predložen pritvor za mladića (27) koji je u restoranu zlostavljao i maltretirao devojku i njenu drugaricu

Pritvor mu je predložen zbog opasnosti od bekstva i da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti krivičnog delo.

06.09.2024. 19:20
  • Podeli:
HAPŠENJE lisice srpska policija mup srbije-66d1e7cb342ef.webp Foto: MUP Srbije

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi do 30 dana pritvor L.Đ. (27) osumnjičenom da je u restoranu na Novom Beogradu pretio i zlostavljao dve devojke.

On je u potpunosti priznao da je 2. septembra u restoranu na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku S.S. i njenu drugaricu J.B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Zatim je pobegao sa mesta događaja, a sestri oštećene S.S, oštećenoj A.S. slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca.

Pritvor mu je predložen zbog opasnosti od bekstva i da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti krivičnog delo.

On se sumnjiči da je 2. septembra u restoranu na Novom Beogradu izvršio dva krivična dela zlostavljanje i mučenje i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.   

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()