Manojlović: Kreni-Promeni se vraća u beogradski parlament

Ta taktika je iscrpljena i sada smo ovde i učestvovaćemo u radu, rekao je Manojlović

16.09.2024. 11:11
  • Podeli:
savo manojlović, i ja sam beograd, beogradski izbori - 2 jun 2024 - foto TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ (2)-665ccab0aba5c.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Savo Manojlović izjavio je danas da će odbornička grupa Kreni-Promeni danas učestvovati u radu gradskog parlamenta i najavio da će insistirati da se u dnevni red uvrsti tačka koja bi se odnosila na povećanje procenta zelene površine.

Kreni-Promeni se vraća u parlament koji su napustili zbog, kako je rekao, "izborne krađe" na Novom Beogradu i u Nišu i da su tada pozvali celu opoziciju da izlaskom iz svih parlamenata izvrši pritisak da bi se podigla energija koja je posle izbora  postojala. 

"Za opštinu Novi Beograd moram reći da i pored toga što je evidentno došlo do štelovanja u samom postupku utvrđivanja nismo mogli naći konkretne dokaze", rekao je on i dodao da je i u Nišu bilo "više nego očigledno da je došlo do prekrajanja izborne volje  kroz prepravljanje zapisnika, ali da je u međuvremenu u tom gradu konstituisana skupština". 

On je zaključio da je "samim tim ta taktika iscrpljena i sada smo ovde i učestvovaćemo u radu", rekao je Manojlović novinarima u gradskoj skupštini.

U Skupštini grada Beograda danas je počela sednica na čijem  dnevnom redu je i rebalans gradskog budžeta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()