Sudar autobusa i automobila na Obrenovačkom putu: Povređene četiri osobe, dvoje dece bez svesti

Uviđaj je u toku.

06.09.2024. 19:22
  • Podeli:
sudar obrenovački put foto 192 rs-66db3a3430a36.webp Foto: Instagram/PrintScreen/192_rs

Četiri osobe su povređene u sudaru autobusa i dva putnička automobila na Obrenovačkom putu kod isključenja za obilaznicu.

Do nesreće je došlo oko 17 časova kada su se sudarila dva automobila, a zatim je jedan od njih udario u autobus na liniji 551. Povređene su četiri osobe, od kojih su dvoje deca. 

Vozač autobusa, koji je danas udario u automobil marke "audi" na Obrenovačkom drumu, u stanju je šoka nakon stravičnog udesa.

Vidno uznemiren i u suzama rekao je za Kurir da je video kako "audi" prelazi u njegovu traku i da je pokušao da ga izbegne, ali da nije uspeo.

"Video sam ga da skreće u moju traku, na nekih deset, 15 metara. Pokušao sam da skrenem da ga izbegnem. Jako mi je teško", rekao je vozač u suzama.

Na lice mesta izašle su najmanje četiri ekipe Hitne pomoći, koje su povređene hitno transportovali u Urgentni centar. Među njima i dvoje dece, koja su bila bez svesti.

U vozilu je, prema nezvaničnim informacijama, bio i otac mališana, koji je i sam teško povređen.

Saobraćaj se trenutno naizmenično odvija. Na licu mesta je policija koja vrši uviđaj, nakon kojeg će biti poznati svi detalji ove nesreće.

Ranije danas, sudarila su se dva gradska autobusa na liniji 512 u Vodovodskoj ulici na Belim vodama. Povređeno je 12 osoba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()