Novak Đoković neće boraviti u Olimpijskom selu sa drugim sportistima

Drugačija odluka u odnosu na ono što smo gledali u Tokiju

24.07.2024. 08:50
  • Podeli:
djokovic đoković-668c439b0070e.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da tokom boravka na Olimpijskim igrama u Parizu ne boravi u Olimpijskom selu, već je izabrao privatnost!

Ovu informaciju preneo je sajt "claytenis.com" koji donosi i reči organizatora delegacije Srbije.

"Očekujemo da Novak stigne u narednih nekoliko dana, iako neće ostati sa nama u selu."

S druge strane, tim Srbije od 112 sportista naseljavaće sve spratove jedne od zgrada u citadeli koja se nalazi u severnom predgrađu Sen Denisa.

Na Igrama u Tokiju Đoković je izabrao da doživi iskustvo života sa drugim sportistima. U Japanu je bio jedna od najpopularnijih zvezda u selu, a sportisti iz različitih zemalja i disciplina tražili su ga da se slikaju sa njim ili da dobiju savet. Na prethodnim Olimpijskim igrama, u Rio de Žaneiru, uradio je isto što će učiniti i u Parizu.

"Uživam u svakoj sekundi, na mestu sa više od deset hiljada sportista, razmenjujući znanja, životne priče i stvari o sportu. Takvo iskustvo ne dobijate nigde drugde", izjavio je pre tri godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()