Novak Đoković prihvatio poziv na egzibicionom turniru u Dubaiju

Ukupno 16 igrača biće podeljeno u četiri grupe, dva najbolja tima igraju u finalu

30.09.2022. 13:13
  • Podeli:
Novak Đoković -1664536379634.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Ðoković i poljska teniserka Iga Švjontek, prva igračica na WTA listi, predvode spisak učesnika egzibicionog turnira "Svetska teniska liga", koji će se održati od 19. do 24. decembra u Dubaiju.

Kako su saopštili organizatori, na turniru će učestvovati i Nik Kirjos, Aleksander Zverev, Simona Halep i Jelena Ribakina.

Ukupno 16 igrača biće podeljeno u četiri grupe, igraće se mečevi u singlu i miks dublu, svako sa svakim, na dva dobijena seta, a eventualni treći kao taj-brejk do 10.

Dva najbolja tima igraće u finalu.

Žreb je zakazan za 1. novembar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()