Novak se plasirao u 2. kolo turnira u Adelajdu, pogledajte reakcije publike

Turnir u Adelajdeu kao priprema uoči Australijan Opena

03.01.2023. 08:17
  • Podeli:
novak_djokovic - reuters-63b3d1f9a1c96.webp Foto: Reuters

Novak Đoković se plasirao se u 2. kolo ATP 250 turnira u Adelajdeu pobedom protiv francuskog tenisera Konstanta Lestijenea sa 6:3, 6:2.

Đokoviću je za pobedu bilo potrebno nešto više od sat vremena igre, tačnije 75 minuta, a na kraju je slavio rezultatom 2:0 u setovima i tako na najbolji mogući način počeo sezonu u pojedinačnoj konkurenciji.

Posebno zanimljiv bio je doček za Đokovića, i to prvi nakon prošlogodišnjeg fijaska i cele drame. Naime, u pojedinim momentima publika je bila u "ekstazi" nakon svakog poena Đokovića.

Novak igra u osmini finala protiv Kentena Alisa, koji je pobedio Tomspona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()