Novakova deca su hit na Vimbldonu: Stefan imitirao tatu, pa imao divan momenat sa mamom

Kamere su sve zabeležile

07.07.2024. 10:55
  • Podeli:
stefan djokovic profimedia-668a522300bf6.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspeo je da savlada australijskog igrača Alekseja Popirina nakon četiri seta velike borbe u trećem kolu Vimbldona.

Iako je Novakov meč trajao preko tri sata, čini se da njegovom nasledniku Stefanu nimalo nije bilo dosadno. Tatin sparing partner na pojedinim treninzima u Londonu ostao je do kraja susreta da isprati još jednu veliku pobedu, a njegov potez sa samog kraja meča postao je hit na društvenim mrežama.

Kada je Đoković smeč udarcem osvojio poen u taj-brejku četvrtog seta i približio se pobedi, Stefan je u loži odglumio taj potez i zasmejao sve.

Ubrzo nakon toga su ponovo bili u kadru, Jelena je naslonila čelo na Stefana, a onda pokušala da ga poljubi, ali je njemu baš u tom trenutku nešto drugo uzelo pažnju. Pogledajte kako je to izgledalo.

Đokovićev naredni protivnik će biti Danac Holger Rune.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()