Očajna vremena zahtevaju očajne mere: Novak došao na trening sa kacigom

Veliki šaljivdžija ništa ne prepušta slučaju

11.05.2024. 14:15
  • Podeli:
djokovic-663f6173e2781.webp Foto: X/@DjokerNole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković našalio se na sopstveni račun nakon što je pogođen flašom u glavu posle meča na turniru u Rimu.

Vest da je Novak Đoković pogođen flašom sa tribina u Rimu dok je potpisivao autograme vrlo brzo je "buknula" u medijima.

Ispostavilo se da je jednom od fanova, koji se sagnuo da zatraži od Đokovića autogram, flašica za trening ispala iz rinca. Čak se i Đoković oglasio posle incidenta.

"Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu sa ledenim oblogom. Vidimo se u nedelju", napisao je Đoković na društvenoj mreži Iks.

Šaljivdžija u duši, Novak je danas na trening došao sa biciklističkom kacigom na glavi i sa njom je potpisivao autograme, uz osmeh na licu.

Đoković će u nedelju u trećem kolu mastersa u Rimu igrati protiv Čileanca Alehandra Tabila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()