Od udarca pao na zemlju: Pogledajte stravičan snimak kada je Novaka Đokovića pogodila flaša u glavu

Dok je potpisivao autogram na mastersu u Rimu iz publike je Đokoviću u glavu doletela flaša

10.05.2024. 21:38
  • Podeli:
đoković flaša x@josemorgado-663e77813d249.webp Foto: Screenshot x@josemorgado

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pogođen je flašom u glavu dok je davao autogramu posle pobede protiv Francuza Korentana Mutea (2:0).

Đoković je prilikom izlaska sa terena tradicionalno davao autograme kad ga je sa tribina u glavu pogodila plastična flaša.

Od udarca je završio na zemlji i ukazana mu je pomoć.

Kako javljaju italijanski novinari, otišao je odmah posle toga u ambulantu i žalio se na mučninu.

Udarac je bio jak jer je boca pala sa tribina i navodno je ispala iz ranca dečaka koji je silazio dole po autogram, ali to za sada nije potvrđeno.

U trenutku kada se desila nemila scena Novak je bio u prolazu gde je zastao da podeli nekoliko potpisa.

 

 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()