Odbrojavanje: Poznat termin žreba teniskog spektakla u Banjaluci

'Ceremoniji žreba će, pored direktora Đorđa Đokovića i predstavnika ATP-a, prisustvovati i prošlogodišnji finalista Srpska opena Damir Džumhur'

14.04.2023. 18:35
  • Podeli:
Srpska open 09_UNA-6435195a2b53d.webp Foto: UNA

Žreb za dugo iščekivani teniski spektakl u Banjaluci, Srpska open, biće obavljen sutra sa početkom u 13 časova u prostorijama Medija centra u Parku "Mladen Stojanović".

Reč je o turniru iz ATP 250 serije koji je ove godine iz Beograda premešten u grad na Vrbasu.

Biće to retko viđen spektakl sa mnogobrojnim zvezdama "belog sporta" koje predvodi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

U novoizgrađenom kompleksu, publika će se diviti i veštinama trostrukog grend slem prvaka Stena Vavrinke, atraktivnom Gaelu Monfilsu, gracioznom Rišaru Gaskeu...

Zatim su tu srpski teniseri Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laso Đere, Dušan Lajović, Hamad Međedović, hrvatska uzdanica Borna Ćorić, Jiržij Lehečki, Aleks Molčan...

Ko će kada i sa kim igrati, saznaćemo nakon sutrašnje igre sa kuglicama.

"Ceremoniji žreba će, pored direktora Đorđa Đokovića i predstavnika ATP-a, prisustvovati i prošlogodišnji finalista Srpska opena Damir Džumhur, koji sa nestrpljenjem čeka da izađe na teren i oseti atmosferu. U singlu učestvuje 28 igrača u glavnom žrebu, a četvorica tenisera obezbediće učešće kroz kvalifikacioni deo turnira, koji će biti održan 16. i 17. aprila. U glavni žreb singla ućiće i 19 igrača na osnovu njihove pozicije na ATP listi, dok se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova", saopštili su organizatori.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()