Olga Danilović 127. teniserka sveta, Iga Švjontek čuva prvo mesto

Evo kako se kotiraju ove nedelje i druge srpske teniserke

05.02.2024. 11:24
  • Podeli:
olga danilović, junajted kup, pert - 31 dec 2023 - foto AP Photo Trevor Collens Tanjug (4)-6591791026e25.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović nazadovala je za pet pozicija i trenutno zauzima 127. mesto na VTA listi.

Olga Danilović na 127. poziciji ima 599 bodova, dok je Natalija Stevanović pala za sedam mesta i trenutno je 193. igračica sveta sa 411 poena.

Dejana Radanović je na 245. mestu sa 309 bodova, dok je Lola Radivojević 315. igračica sveta sa 212 poena.

Iga Švjontek zadržala prvo mesto

Poljakinja Iga Švjontek zadržala je prvo mesto na VTA listi sa 9.770 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 8.905.

Amerikanka Koko Gof je treća sa 7.200 bodova, dok je njena sunarodnica Džesika Pegula na četvrtoj poziciji sa 5.705 poena.

Peta je Kazahstanka Elena Ribakina, a potom slede Uns Žaber iz Tunisa, Kineskinja Ćinven Dženg, Čehinja Marketa Vondroušova, Grkinja Marija Sakari i još jedna češka teniserka Karolina Muhova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()