Olga Danilović izgubila od Žengove, juriće pobedu u meču protiv Kine sa Novakom u miks dublu

Đoković je u prvom meču dana trijumfovao nad Žiženom Žangom, a sad će morati ponovo na teren

31.12.2023. 15:07
  • Podeli:
ćinven ženg, olga danilović, junajted kup, pert - 31 dec 2023 - foto AP Photo Trevor Collens Tanjug (1)-6591792462d1a.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je danas od Kineskinje Ćinven Ženg sa 2:0 (6:4, 6:2) u drugom singlu meča grupe E Junajted kupa između Kine i Srbije u australijskom Pertu.

Pošto je u prvom duelu Srbije i Kine Novak Đoković pobedio, rezultat je sad 1:1. To znači da će odluka o pobedniku meča biće doneta u duelu miks dublova, u kojem će uskoro igrati Đoković i Danilovićeva protiv Žižen Žanga i Žengove. 

Kineskinja je do pobede nad Srpkinjom stigla za sat i 38 minuta. Danilović je bolje otvorila meč i povela 2:0 posle brejka, ali je Kineskinja uzvratila sa dva oduzeta gema i tako osvojila prvi set. 

U drugom je Kineskinja dominirala, napravila je dva brejka i lako donela Kini izjednačenje na 1:1. 

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()