Organizatori Rolan Garosa saopštili 16 dobitnika specijalnih pozivnica za turnir

Rolan Garos je na programu od 20. maja do 9. juna, a ukupni nagradni fond će iznositi 53,5 miliona evra

14.05.2024. 22:06
  • Podeli:
Rolan Garos-64730e6ad9f4c.webp Foto: Profimedia

Čelnici Rolan Garosa saopštili su danas imena 16 dobitnika specijalnih pozivnica za drugi grend slem turnir sezone, po osam u ženskoj i muškoj konkurenciji. 

U obe konkurencije su po šest specijalnih pozivnica dobili po šestoro francuskih teniserki i tenisera i po jedan američki i australijski teniserka i teniser. 

Dobitnice specijalnijh pozivnica su Francuskinje Aliz Korne, Kristina Mladenović, Žesika Ponše, Kole Pake, Elsa Žakmo i Fiona Fero, Amerikanka Sašija Vikeri i Australijanka Ajla Tomljanović

Kad su u pitanju muškarci, specijalne pozivnice dobili su Francuzi Rišar Gaske, Aleksandr Miler, Pjer Ig Erber, Harold Majo, Đovani Mpeši Perikar i Terens Atman, kao i Amerikanac Nikolas Moreno de Alboran i Australijanac Adam Volton.

Rolan Garos se igra od 20. maja do 9. juna. Ukupan nagradni fond će iznositi 53,5 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()