O’Saliven odao priznanje Đokoviću: Srbina uporedio sa Džordanom

Najbolji igrač snukera svih vremena je u sjajnim odnosima sa najboljim teniserom u istoriji

16.07.2024. 16:40
  • Podeli:
djokovic olsiven printscreen Roni O’Saliven-669684049353f.webp Foto: Prinstcreen/ X Roni O’Saliven

Najbolji igrač snukera svih vremena legendarni Roni O’Saliven  pojavio se na Mastersu u Šangaju gde je govorio i o Novaku Đokoviću.

On nije krio pohvale na račun najboljeg tenisera svih vremena.

"Đoković je tamo sa Majklom Džordanom kao najveći sportista ikada, ne samo u tenisu, već u svim sportovima", kazao je između ostalog 48-godišnji Roni O’Saliven.

Podsećanja radi, srpski teniser je nedavno tokom Vimbldona izjavio da je veliki fan Ronija O’Salivena, čiju karijeru prati godinama, dok je slavni Englez pratio Noletove mečeve tokom turnira u Londonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()