O'Saliven: Volim pobednike, a među pet najvećih pobednika sveta je i Novak Đoković

Karager je je izabrao trojicu najboljih iz sportova koje voli, a ja biram pobednike, rekao je najbolji snukeraš sveta

17.10.2022. 13:42
  • Podeli:
Roni Saliven-1666006931448.webp Foto: Profimedia

Najbolji snukeraš sveta Roni O'Saliven izjavio je da je srpski teniser Novak Ðoković među pet najboljih sportista svih vremena, preneo je Eurosport.

Bivši engleski fudbaler Džejmi Karager nedavno je izjavio da su O'Saliven, atletičar Jusein Bolt i bokser Flojd Mejveder trojica najboljih sportista svih vremena.

O'Saliven je rekao je polaskan komentarima bivšeg fudbalera Liverpula.

"Moram da razjasnim šta je Karager rekao. On je izabrao trojicu najboljih iz sportova koje voli. Karager očigledno voli snuker, ali nije izabrano trojicu najboljih sportista svih vremena", rekao je slavni snukeraš.

On je istakao da želi da sastavi svoju listu najboljih pet sportista svih vremena.

"Ajrton Sena, Muhamed Ali, Novak Ðoković, Rodžer Federer i Tajger Vuds. Volim pobednike, a njih petorica su pobednici", rekao je O'Saliven.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()