Ostavlja bez daha: Sabalenka osvanula na naslovnici čuvenog Voga

Nova titula i novi veliki uspeh za Beloruskinju

29.01.2024. 16:40
  • Podeli:
arina sabalenka, 27 jan 2024, australijan open - AP Photo Andy Wong Tanjug-65b503dfe1b4b.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Beloruskinja, Arina Sabalenka je osvojila Australijan open pobedom nad Ćinven Ženg u finalu u Melburnu u dva seta (6:3, 6:2).

Dominirala je Arina kroz čitav meč, ali i turnir, jer nije izgubila nijedan set, a posle uspešnog turnira osvanula je i na naslovnici čuvenog Voga.

Kako se navodi, Beloruskinja je pozirala u kreacijama australijskih modnih kreatora, a njena garderoba je, ujedno i "odraz pobednice Austrlijan Opena". 

Takođe, ona je u razgovoru za Vog istakla da gaji veliku ljubav prema modi, a osvrnula se i na to da predstavlja uzor mnogim damama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()