'Osvojiću turnir': Hit izjava Đokovića pred početak Mastersa u Torinu

Nole puca od samopouzdanja

12.11.2023. 14:49
  • Podeli:
đoković tanjug ap-6550d73c35f17.webp Foto: Tanjug/Ap/Marco Alpozzi

Završni Masters u Torinu zvanično će početi u nedelju, duelom između Janika Sinera i Stefanosa Cicipasa u 14.40 časova, dok je večernji termin rezervisan za Novaka Đokovića i Holgera Runea.

Tom prilikom ATP je napravio zanimljivu najavu, te su video snimak kratkih izjava tensiera podelili na svojim društvenim mrežama negde oko 14.oo časova.

Naravno da je i sam Đoković tu, a sudeći po onome što je rekao Nole "puca od samopouzdanja.

"Ako ne želim da budem skroman i iskren, osvojiću turnir. A ako želim da budem skromam, takođe ću osvojiti turnir", poručio je Novak.

Inače, Đokoviću će u Torinu, gde se u subotu veče sreo sa Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem, biti dovoljna samo jedna pobeda kako bi i zvanično godinu završio ka najbolji teniser sveta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()