Otkriveno šta se desilo u Rimu i kako je Đoković dobio udarac u glavu: Nole se oglasio o svemu

Ispostavilo se da je incidenta u Rimu bio nesrećan splet okolnosti

11.05.2024. 08:10
  • Podeli:
Tan2024-05-1020062784_9 novak djokovic AP PhotoAlessandra Tarantino-663f0bda6cf7c.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama i istakao da je dobro nakon što ga je u Rimu flašica sa vodom pogodila u glavu.

Novak Đoković je u petak pobedio Korantana Mutea u drugom kolu mastersa u Rimu, ali je nakon meča doživeo neprijatnost pošto je pogođen flašicom u glavu dok je pri izlasku sa terena delio autograme navijačima.

Đoković je ostao da leži u bolovima, ukazana mu je medicinska pomoć i sanirana posekotina koju je zadobio, ali je zbog mučnine i vrtoglavice otkazao konferenciju za medije.

Ipak, najbolji teniser sveta se oglasio na društvenim mrežama i istakao da je dobro i da će već u nedelju ponovo biti na terenu.

"Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu sa ledenim oblogom. Vidimo se u nedelju", napisao je Đoković na društvenoj mreži X.

Ispostavilo se da je incidenta u Rimu bio nesrećan splet okolnosti pošto se, kako su saopštili organizatori i kako se vidi na snimcima, jedan momak sagnuo da mu Đoković potpiše autogram, a metalna flašica sa vodom mu je iskliznula iz ranca i pogodila srpskog tenisera u glavu.

Đoković će u nedelju u trećem kolu mastersa u Rimu igrati protiv Čileanca Alehandra Tabila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()