Pad srpskih teniserki: Olga Danilović se udaljila od Top 100

Švjontek i dalje prva

24.06.2024. 13:19
  • Podeli:
olga danilovic profimedia-665c4b84a2efd.webp Foto: Profimedia

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za 12 pozicija na najnovijoj WTA listi.

Olga Danilović trenutno zauzima 116. mesto na WTA listi sa 641 bodom.

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović nazadovala je za četiri mesta i trenutno je 195. igračica sveta. Ona je sakupila 386 poena. Dejana Radanović je 249. teniserka sveta sa 291 bodom.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje ubedljivo nalazi na prvom mestu WTA liste sa 11.695 bodova, dok je Amerikanka Koko Gof druga teniserka sveta sa 8.128.

Beloruskinja Arina Sabalenka je na trećoj poziciji sa 7.841 poenom.

Potom slede Kazahstanka Elena Ribakina, Amerikanka Džesika Pegula, Čehinja Marketa Vondrušova, Italijanka Jasmin Paolini, Kineskinja Ćinven Dženg, Grkinja Marija Sakari i Uns Džabir iz Tunisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()