Pariz: Đoković u finalu igra za 39. masters titulu

Protivnik srpskog tenisera je mladi, devetnaestogodišnji Danac koji prvi put igra u finalu Mastersa u Parizu

06.11.2022. 11:16
  • Podeli:
novak-djokovic-tanjug1.jpg

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković sastaće se u finaalu turnira u Parizu protiv mladog Danca Holgera Runea i pokušati da osvoji sedmu titulu u glavnom gradu Francuske, 39. na Mastersima i ukupno 91. u karijeri.

Fninale počinje u 15 sati i biće njihov drugi duel, a Ðoković je dobio jedini prethodni meč, na Ju Es openu 2021. godine.

Ðoković je posle velike drame u polufinalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:2, 3:6, 7:6 (7:4), dok je 19-godišnje Rune iznenadio Kanađanina Feliksa-Ože Alijasima i pobedio ga sa 6:4, 6:2 i prvi put u karijeri plasirao se u finale Mastersa.

Masters u Parizu igra se za nagradni fond od 5,4 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()