Pegula i Vondroušova se plasirale u drugo kolo Ju-Es open-a

Obema je bilo potrebno nešto više od sat vremena da pobede protivnice

29.08.2023. 22:30
  • Podeli:
Tan2023-08-2920472449_4 džesika pegula AP PhotoCharles Krupa-64ee504b65f38.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

 Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u drugo kolo Ju-Es opena, pošto je danas savladala Kamilu Đorđi sa 2:0 (6:2, 6:2). Meč je trajao sat vremena i 24 minuta.

U oba seta Pegula je diktirala tempo igre. Početkom prvog seta došla je do ranog brejka i potom u sedmom gemu ponovo je oduzela servis protivnici nakon čega je servirala sa 1:0 u setovima.  

Tokom drugo seta borba je viđena je samo u petom gemu u kojem jer Amerikanka došla do brejka nakon sedam brejk lopti. Opet je oduzela servis Italijanki u sedmom gemu za ubedljivu pobedu.

Češka teniserka i vimbldonska šampionka Marketa Vondroušova pobedila je Na-Lae Han iz Južne Koreje sa 2:0 (6:3, 6:0), za plasman u drugo kolo Ju-Es opena. Meč je trajao sat vremena i dva minuta.

U prvom setu viđen je loš servis kod obe teniserke. Do šestog gema ni Han, ni Vondroušova nisu mogle da osvoje svoj servis gem. 

Čehinja je uspela da stabilizuje svoj servis i da povede sa 4:2. U devetom gemu iskoristila je treću brejk loptu za osvajanje prvog seta.

U drugom setu je za 27 minuta Vondroušova tri puta oduzela servis protivnivi i tako došla do pobede u meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()