Pešić: Ponosan sam na Novaka Đokovića i njegove reči "navijačima"

Selektor srpskih košarkaša na današnjoj konferenciji za medije imao je i mali izlet u drugi sport - tenis

10.07.2024. 15:06
  • Podeli:
novak đoković, svetislav pešić - 14 sept 2023 - profimedia-0805121487-668e86b58d47c.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je danas da je ponosan na tenisera Novaka Đokovića. Pešić je na današnjoj konferenciji za medije u Beogradu posebno pozdravio najboljeg srpskog tenisera.

"Želim Novaku mnogo uspeha i toliko sam ponosan na njega, na ono što je uzeo mikrofon i saopštio ovima tamo... Ne znamo koji su bili... Navijači? To je tako maestralno uradio, ali to je on. Ne može to svako. Vi novinari morate da pišete i ono njegovo 'gud najt' da hvalite i hvalite, da pišete kako je lepu poruku dao. Da je živ i zdrav", rekao je Pešić na današnjoj konferenciji za medije povodom završetka prve faze priprema košarkaša Srbije pred odlazak na Olimpijske igre.

Đoković se pre dva dana plasirao u četvrtfinale Vimbldona, pošto je pobedio Danca Holgera Runea sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:2). Srpski teniser je posle meča kritikovao pojedine navijače, koji su se tokom meča ponašali i navijali neprimereno.

Đoković je izborio plasman u polufinale Vimbldona, pošto mu je danas Australijanac Aleks de Minor zbog povrede bez borbe predao meč četvrtfinala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()