Pojavio se snimak treninga Rafaela Nadala: Ne izgleda sjajno

Španac se oporavlja od povrede koja ga je zadesila na Australijan openu

12.05.2023. 14:00
  • Podeli:
Rafael Nadal_Tanjug-1668376959753.webp Foto: Tanjug

Rafael Nadal čini sve da se oporavi i spreman dočeka Rolan Garos. Volja postoji, ali telo pruža otpor i ne dozvoljava napredak, odnosno adekvatan oporavak od povrede koja ga muči već nekoliko meseci. 

Pojavio se zabrinjavajući snimak na društvenim mrežama koji pokazuje da španski teniser ne izgleda dobro i da nije dovoljno oporavljen u ovom trenutku. 

Nadal je u bolovima, kuk ga još muči. Savio se tokom treninga, a njegov tim je prišao da vidi šta se dešava. 

Na kraju Španac je otišao sa teren uz kretanjem koje je izazivalo bolnu grimasu na licu.

Nadal je poslednji meč odigrao na ovogodišnjem Australijan openu kada je izgubio od Amerikanca Makenzija Mekdonalda

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()