Potpuni debakl: Tim se oprostio od Rolan Garosa, pa najavio kraj karijere

Austrijanac najavio kraj karijere

22.05.2024. 17:11
  • Podeli:
Dominik Tim-658fe48e7f4d0.webp Foto: Profimedia

Teniser iz Austrije Dominik Tim je poražen u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos od Finca Ota Virtanena, 6:2, 7:5.

Tako će turnir u Bulonjskoj šumi, koji počinje 26. maja, ipak proteći bez dvostrukog finaliste, iz 2018. i 2019.

Ono što je sve iznenadilo jeste Timova izjava da mu je ovo poslednja sezona te da će se i zvanično povući kasnije tokom godine.

"Hvala vam za danas, i za meč pre dva dana. Igrati kvalifikacije na punom Suzan Lenglenu, terenu za koji me vežu lepa sećanja, to je sjajan oproštaj od Rolan Garosa. Hvala svima koji su došli da mi daju ovako sjajnu podršku. Imam zaista posebnu vezu, odnos sa vim turnirom. Bilo je tako mnogo velikih pobeda, uspomena, iskustava na ovim terenima. Ovo je grend slem na kojem sam imao najbolje rezultate. Uživao sam svake godine ovde. Hvala vam na uspomenama, pamtiću ih celog života", rekao je Tim.

Njegov najveći uspeh u karijeri je titula na US Openu 2022. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()