Povratak na teren posle duge pauze: Ustala iz kreveta sa novim ciljem

Iako koristi svoje zaštićeno mesto nije dovoljno visoko pozicionirana za ulazak na Australijan open

07.12.2023. 13:03
  • Podeli:
Ema Radukanu-63c3b30fd252c.webp Foto: Profimedia

Posle osam meseci provedenih daleko od tenisa Ema Radukanu (21) se vraća tenisu. 

Tokom vremena provedenog u bolničkom krevetu, odnosno nekoliko operacija, mnogo bolova i duge rehabilitacije, smislia je mlada Britanka nove ciljeve u koje će zakoračiti na Otvorenom prvenstvu u Oklandu, turniru za koji je dobila vajld kartu. 

Nekadašnja šampionka Ju Es opena je potpuno oporavljena. Plan joj je da, posle turnira iz serije 250, koji se igra od 1. do 7. januara, zaigra na prvom grend slemu u sezoni - Australija openu ali plasman nije ni malo lak, prenosi Jurosport. 

Radukanu iako koristi svoje zaštićeno 103. mesto nije dovoljno visoko pozicionirana da bi uspela samo da uđe na žreb. Postoji nekoliko opcija kojima može da se nada: da se neko povuče sa Australijan opena, da dobije specijalnu poziciju ili, kao poslednje, da igra tri kola kvalifikacija.  

Trebalo bi se setiti da je upravo kao kvalifikant stigla na Ju Es open, sa svega 18 godina, i osvojila ga. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()