Povreda leđa: Endi Marej otkazao učešće u singlu na Vimbldonu, ali će ipak igrati na grend slemu

U žreb je uvršten "laki luzer" David Gofan iz Belgije

02.07.2024. 14:20
  • Podeli:
Endi Marej-65df2c0167edb.webp Foto: AP Photo/Kamran Jebreili/Tanjug

Britanski teniser Endi Marej neće igrati na Vimbldonu u singlu ali hoće u dublu, sa bratom Džejmijem, saopštili su danas organizatori trećeg grend slema sezone.

Kako je saopšteno na sajtu Vimbldona, umesto dvostrukog šampiona tog turnira, koji je učešće u singlu otkazao zbog povrede leđa, u žreb je uvršten "laki luzer" David Gofan iz Belgije. Gofan će danas igrati protiv Tomasa Mahača iz Češke u prvom kolu Vimbldona. 

Uprkos činjenici da je otkazao učešće u singlu zbog povrede leđa, Marej će igrati sa bratom Džejmijem u dublu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()