Propustio veliku šansu: Međedović ostao bez glavnog žreba Vimbldona

On je poražen u tri seta

26.06.2024. 18:00
  • Podeli:
hamad međedović profimedia-656b8ae75adac.webp Foto: Profimedia

Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u finale kvalifikacija na Vimbldonu, pošto je u tri seta poražen od Kazahstanca Bebita Zuhajeva 6:7(3:7), 7:5, 6:4.

Naš teniser je imao  velike šanse da ipak reši ovaj meč u svoju korist. Ali je na kraju 128. reket sveta dozvolio 208. na ATP listi da ga pobedi i onemogući da bude u glavnom žrebu Vimbldona.

Na korak od glavnog žreba došao je Damir Džumhur. Predstavnik Bosne i Hercegovine pobedio je Nika Harta u tri seta 6:4, 3:6, 6:1. 

Za prolaz u glavni žreb, prvi nekog gren slema još od januara 2022. i Australijan Opena, Džumhur će igrati protiv Španca Moro Kanjasa, koji je 189. na ATP listi, 80 mesta lošiji od Džumhura.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()