Publika tužna: Engleska teniska zvezda odustala od Vimbldona

Ovaj pad je baš teško podneti, napiso je Britanac

09.06.2023. 13:18
  • Podeli:
Endi Marej i Džek Drejper-6483045dd32e2.webp Foto: Profimedia

Džek Drejper je odustao od nastupa na Vimbldonu. Engleski teniser je odluku da preskoči Grend slem na domaćem terenu doneo po savetu lekara kako ne bi naneo veću štetu svojoj povredi koju je zadobio na Rolan Garosu

Britanska teniska zvezda u usponu povukla se u 1. kolu Otvorenog prvenstva Francuske jer je osetio bol u ramenu. To ga je potpuno mentalno destabilizovalo, a kada su specijalisti videli snimak savetovali su mu da odmori. 

Očekuje se da će se ovaj 21-godišnjak, koji je prošle godine stigao do 2. kola Vimbldona, ponovo na teren krajem jula, prenose britanski mediji. Zbog tog saznanja već sada se prave planovi kako da bude spreman za tvrdu podlogu i Ju Es open

Jedina uteha u ovoj Drejperovoj priči jeste da neće biti operacija.

Draper je na Instagramu napisao: 

"Jasno je da će mom ramenu trebati rehabilitacija i vreme da se vratim tamo gde treba. Moj tim i ja smo doneli tešku odluku da ove godine propustimo sezonu na travi. Pretpostavljam da u ovom sportu ima toliko uspona i padova, ali ovaj je baš teško podneti. Jedino je sigurno da ću nastaviti da radim. Hvala vam za svu podršku koju dobijam od vas, to mnogo znači".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()