Raonić se vratio: Novak, Rafa i Rodžer su razmazili javnost

Kada sam prvi put došao na tur, sve se svodilo na njih i na Endija Marija, kaže kanadski teniser posle duge pauze

11.08.2023. 14:08
  • Podeli:
Novak Đoković_PA AP Tanjug-64a08551356ab.webp Foto: PA / AP / Tanjug

Kanadski teniser Miloš Raonić ponovo je na terenu posle dužeg odsustva i pokušava da vrati delić stare slave, a za domaće medije pričao je o efektu Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera na beli sport.

"Ne znam, nisam imao priliku baš da igram sada sa najboljima, ali mi se čini da je suprotno od toga da je sada veći nivo nego u proteklom vremenu. Tri momka, tri legendarna člana jednog sporta, razmazila su javnost i pomutili ljudima šta je normalno", kazao je Raonić.

On smatra da su mnoge generacije propatile zbog njihove dominacije.

"Kada sam prvi put došao na tur, sve se svodilo na njih i na Endija Marija. Rekao bih da je oko 60 ili 70 procenata polufinala pripadalo njima. Eto, možda, kada bi se došlo do sezone šljake, David Ferer i njemu sličnima bi se davala šansa da urade nešto više. Mislim da su ta tri momka spustili očekivanja svih ostalih", zaključio je Raonić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()