Raspored četvrtfinala Srpska opena: Đoković izlazi na teren

Prvi meč dana igraće Laslo Đere i Aleks Molčan od 11 časova

20.04.2023. 17:34
  • Podeli:
centralni teren Srpska open Novak Đoković UNA-643ff2a86b713.webp Foto: UNA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odmeriće sutra snage sa sunarodnikom Dušanom Lajovićem u četvrtinalu "Srpska opena", a njihov susret na Centralnom terenu ne bi trebalo da počne pre 15 časova.

Prethodno će biti odigran meč između Lasla Đerea iz Srbije i Slovaka Aleksa Molčana. Kako je najavljeno ovaj meč počinje od 11 časova.

Po završetku tog meča igraće igraće Damir Džumhur i drugi nosilac turnira Andrej Rubljov iz Rusije.

Poslednji četvrtfinalni meč igra se između Srbina Miomira Kecmanovića i pobednika susreta Radu Albot - Јirži Lehečka, saopštili su organizatori turnira.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()