Raspored srpskih tenisera na mastersu u Rimu: U petak svi na šljaci

Trojica srpskih predstavnika neće na teren pre 15 časova

12.05.2023. 08:45
  • Podeli:
MiomirKecmanović_Profimedia-643578f77c0e0.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u petak na Centralnom terenu od 19 časova meč 2. kola mastersa u Rimu protiv Argentinca Tomasa Martina Ečeverije, saopštili su organizatori turnira.

Đoković je bio slobodan u 1. kolu, dok je Ečeveri na startu takmičenja savladao Francuza Luka van Aša 7:6 (9:7), 6:3. Argentinac je 61. teniser sveta, ali nikada u karijeri nije igrao protiv Đokovića.

Pobednik duela između Đokovića i Ečeverija sastaće se u 3. kolu sa boljim iz meča Sten Vavrinka (Švajcarska) - Grigor Dimitrov (Bugarska).

Pre Novaka na teren će izaći i Miomir Kecmanović da odmeri snage sa Italijanom FabijemFonjinijem. Ovaj duel 2. kola mastersa u Rimu neće početi pre 15 sati na terenu "Pjetranđeli".

Laslo Đere će svoj meč početi oko 15 časova na terenu "Broj dva", protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.705.780 evra, a titulu brani Novak Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()