Ribakina se povukla sa Rolan Garosa

'Žao mi je što ne mogu da igram. Bila sam kod lekara, zaradila sam virus u Parizu, još uz moju alergiju imuni sistem mi je pao'

03.06.2023. 13:27
  • Podeli:
elena_ribakina - reuters-63d25f2d4071a.webp Foto: Reuters

Kazahstanska teniserka Elena Ribakina objavila je da se povlači sa Rolan Garosa zbog respiratorne infekcije, prenosi Sportklub.

Ribakina je danas imala zakazan duel sa španskom teniserkom Sarom Soribes Tormo ali je jutros odlučila da se povuče sa takmičenja.

"Žao mi je što ne mogu da igram, ali to je život. Ima uspona i padova, daleko sam od 100 odsto. Bila sam kod lekara, zaradila sam virus u Parizu, još uz moju alergiju imuni sistem mi je pao i pokupila sam ga negde", rekla je Ribakina.

Objasnila je da ne spava kako treba, kao i da je imala temperaturu i glavobolju.  

"Teško je igrati, trčati i disati. Posle drugog meča sve je delovalo u redu. Međutim počelo je da mi bude loše. Pod lekovima sam i videćemo kako će sve izgledati u narednih nekoliko dana", istakla je Ribakina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()