Rubljov pozitivan na Kovid19: Veoma sam uznemiren i zabrinut

Ruski teniser je vakcinisan, ali se u Barseloni zarazio virusom korona i otkazao put u Sidnej

27.12.2021. 11:27
  • Podeli:
andrei-rublov-reuters.jpg Foto: Reuters

Teniski turniri u Australiji, strogim propisima, zabranjuju učešće igračima koji nisu vakcinisani protiv virusa korona, a suočavaju se sa problemom vakcinisanih tenisera koji ovih dana oboljevaju od Kovid19.

Posle Rafaela Nadala i Denisa Šapalova oglasio se i ruski teniser Andrej Rubljov koji je obelodanio na Tviter profilu da je pozitivan na virus. On je zbog bolesti otkazao put u Sidnej gde je trebalo da nastupa za selekciju Rusije na ATP kupu.

"Nalazim se u Barseloni, nažalost, moj test na virus kovid-19 je bio pozitivan. Nalazim se u izolaciji i pridržavam se svih propisa lekara. Kao što znate, potpuno sam vakcinisan, pripremao sam se za ATP kup i Australijan open. Moram da se oporavim. U Melburn ću da idem samo kada bude sigurno za sve ostale. Uznemiren sam i zabrinut zbog svega što se dešava. Molim vas da vodite računa o sebi i ljudima oko vas. Vratiću se na teren što pre", napisao je Andrej Rubljov.

❌❌❌ pic.twitter.com/YsRd0NBALQ

— Andrey Rublev (@AndreyRublev97) December 26, 2021

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()