Rubljov u trećem kolu turnira u Rimu

Šesti teniser sveta je do pobede protiv 59. igrača na ATP listi stigao posle 80 minuta igre.

13.05.2023. 18:50
  • Podeli:
Tan2023-05-1314531647_8 aleks rublov AP PhotoAntonietta Baldassarre-645fb46fc4b43.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Antonietta Baldassarre

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u treće kolo masters turnira u Rimu, pošto je pobedio Slovaka Aleksa Molčana sa 6:3, 6:4.

Šesti teniser sveta je do pobede protiv 59. igrača na ATP listi stigao posle 80 minuta igre. Rubljovu je za trijumf u ovom meču bio dovoljan po jedan brejk u oba seta.

Njegov naredni rival biće pobednik meča Gvido Pelja - Alehandro Davidovič Fokina. Taj duel, kao i još četiri u obe konkurencije, prekinuti su zbog kiše u Rimu.

"Srećan sam što sam uspeo da završim meč neposredno pre kiše. Bili su teški uslovi, ali mislim da sam dobro igrao", rekao je Rubljov koji je upisao 17 direktnih poena i samo tri neuznuđene greške na ovom meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()