Rune: 'GOAT debata je glupa'

Danski teniser kaže da GOAT debata nema smisla

26.06.2023. 21:48
  • Podeli:
Holger Rune_Christophe Ena AP Tanjug-6480e9b63e9cd.webp Foto: Christophe Ena / AP / Tanjug

Goat debata je aktuelna već godinama, mnogi iznose mišljenja, a statistički, nema sumnje da je najbolji Novak Đoković.

Endi Mari je to potvrdio, dok Holger Rune smatra da je svako veliki na svoj način.

"Po mom mišljenju, debata je glupa. Imamo trojicu sjajnih igrača, svako ima svoj put. Ogromna su inspiracija za sve generacije posle njih", rekao je Rune, prenosi B92.

U teniskoj javnosti preovladava stav da će novu veliku trojku činiti upravo Rune, Karlos Alkaras i Janik Siner.

"Velika trojka znači 20-25 Grend slemova. Rano je da pričamo o velikoj trojci pre nego što redovno krenemo da osvajamo Grend slemove. Sigurno da je kompliment što ljudi govore i to je lepo", dodao je on.

Rune važi za igrača koji je malo izvan kalupa, kao i Nik Kirjos.

"Volim različitost. Ako smo svi slično, onda bi svet bio veoma dosadno mesto. Različita mišljenja i različite ličnosti su dobra stvar. Nije loše", kazao je Rune.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()