Rus otkazao učešće na Vimbldonu: Povreda ga odvela do veće sreće

Teniser će prisustvovati jednom od najvažnijih trenutaka u životu

25.06.2023. 09:34
  • Podeli:
Karen Hačanov-647ed342327e9.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Teniski svet sprema se za Vimbldon, ali neki od učesnika se suočavaju sa preprekama. Učešće na gredn slemu u Londonu otkazao je ruski teniser Karen Hačanov

Povreda je razlog za ovako radikalnu odluku Rusa, koji je trenutno 11. igrač sveta i učesnik svih velikih turnira od početka sezone.

"Objava koju pišem nije laka, ali moram da vas obavestim da sam odlučio da se povučem sa predstojećeg Vimbldona. Zbog povrede koju sam pokupio na Rolan Garosu (fraktura i parcijalna fraktura kosti S1 krsne kosti) neću biti u mogućnosti da se takmičim na Vimbldonu drugu godinu zaredom. Odluka nije bila laka i nadao sam se da ću ipak uspeti da se oporavim i da se spremim za turnir. Međutim moj medicinski tim mi je savetovao da to u mom slučaju nije moguće", napisao je Hačanov na društvrenim mrežama.

Objasnio je Rus potom koji su mu planovi: 

"Teško je koliko jeste, ali moram sada da se fokusiram na oporavak kako bi bio spreman za turnire u avgustu. Sa druge strane sam srećan jer imam porodicu koja je uz mene i zahvalan sam što ću moći da prisustvujem rođenju svog drugog sina. Hvala svima na razumevanju i na podršci koju mi pružate sve ovo vreme, veoma mi znači".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()