Samo sat vremena pre početka meča: Azarenka se povukla sa Vimbldona

Ranije danas je i Sabalenka najavila povlačenje sa turnira

01.07.2024. 17:50
  • Podeli:
Viktorija Azarenka-64a3d627bfe7c.webp Foto: AP Photo/Alastair Grant/Tanjug

Nakon što se Arina Sabalenka povukla sa Vimbldona, danas je usledio još jedan šok. Naime,  došlo je do nove iznenađujuće odluke, pošto je i Viktorija Azarenka iz Belorusije takođe odlučila da ne nastupi na Vimbldonu.

Naime, ona se požalila na povredu ramena zbog koje je u poslednji čas morala da napusti turnir.

Ona je trebalo u prvom kolu da se sastane sa Sloun Stivens iz Sjedinjenih Američkih Država, ali će na njeno mesto upasti Elsa Žakemo iz Francuske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()