Selektor srpskih teniserki nije nezadovoljan: Žreb je mogao da bude i nepovoljniji za nas

Srbija je izborila plasman u plej-of iz Prve grupe Evro-afričke zone u Portugaliji

30.04.2024. 16:45
  • Podeli:
dušan vemić, 7 nov 2023 - Vladimir Vasic ATAImages-66310326d300f.webp Foto: Vladimir Vasic/ATAImages

Selektor Bili Džin King kup reprezentacije Srbije Dušan Vemić rekao je posle dobijanja Švajcarske za rivala u novembarskom plej-ofu za plasman u Svetsku grupu da je žreb mogao da bude i nepovoljniji.

"Žreb je mogao da bude i nepovoljniji za nas. Iskusne su Golubić i Tehman u timu Švajcarske. Benčićeva se porodila ove godine, tako da su bez najbolje igračice u sastavu. Duga je sezona, i nadam se da će naše reprezentativke dočekati novembar zdrave i spremne da pruže svoje najbolje partije", rekao je danas Vemić u izjavi za Teniski sajt Srbije.

Srbija je izborila plasman u plej-of iz Prve grupe Evro-afričke zone u Portugaliji, a  Švajcarska je doživela poraz na domaćem terenu bez upisanog poena protiv Poljske (0:4) u kvalifikacijama za Svetsku grupu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()