Senzacija na Vimbldonu: Vondroušova poražena u prvom kolu

Vimbldon će imati novu šampionku

02.07.2024. 16:00
  • Podeli:
vondrouseva AP PhotoKirsty Wigglesworth-668407c2ddfab.webp Foto: AP PhotoKirsty Wigglesworth

Akutelna šampionka Vimbldona, Marketa Vondroušova poražena je u prvom kolu od Španjolke Džesike Buzas – Maneiro sa 6:4, 6:2.

S obzirom na to da je Vondroušova  akutelna šampionka Vumbldona, sada je jasno da ćemo ove godine dobiti novu pobednicu u ženkskoj konkurenciji.

Buzas-Manerio je oba seta dobila veoma ubedljivo, ostavivši Čehinju tako bez šansi za bilo kakav povratak. 

Više drame smo gledali u prvom setu, dok je u drugom Španjolka bila apsolutno dominantna i tako je upisala jednu od najvećih pobeda u svojoj karijeri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()