Siner u zabrinutom izdanju na Vimbldonu: Glavni razlog- devojka Ana Kalinskaja

Italijan je trenutno prvi teniser na ATP listi

08.07.2024. 16:20
  • Podeli:
janik siner AP PhotoKirsty Wigglesworth-668bf2b541366.webp Foto: AP PhotoKirsty Wigglesworth

Elena Ribakina je na dobrom putu da  podigne pehar u Londonu, pošto nastavlja siguran put ka završnici. Naime, sada je do četvrtfinala došla i ranije nego što je to bilo potrebno, pošto joj je ruska teniserka Ana Kalinskaja predala meč nakon 6:3, 3:0 za Ribakinu.

Kalinskaja se mučila sa desnim ručnim zglobom, i na kraju meča je utučena napustila teren.

Deluje kao da je bilo i suza na njenom licu.

Kao i na prethodnim mečevima, i sada je uz nju bio njen dečko, Janik Siner, prvi teniser sveta, koji joj je pružao podršku sa tribina.

Ipak, i on je bio utučen kada je video da je njegova lepša polovina morala da preda i da je tužna zbog toga.

Kamera ga je u jednom momentu prikazala i on je imao zabrinut izraz lica dok je gledao partnerku kako odlazi sa terena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()