Sinera u trećem kolu Vimbldona čeka Srbin: Ljuta borba u najavi, nema sumnje

Siner će meč trećeg kola igrati u petak

04.07.2024. 09:59
  • Podeli:
Janik Siner_Alberto Pezzali AP Tanjug-64ad8d45d7cc1.webp Foto: Alberto Pezzali / AP / Tanjug

Svetski teniser broj jedan i prvi nosilac turnira, Italijan Janik Siner, plasirao se u treće kolo Vimbldona gde će igrati protiv Srbina Miomira Kecmanovića tako što je pobedio zemljaka Matea Beretinija rezultatom 3:1 7:6(7:3), 7:6(7:4), 2:6, 7:6(7:4) posle tri sata i 46 minuta igre. 

U izuzetno neizvesnom i napetom duelu dva zemljaka presudile su sitnice. 

Siner je uspeo da osvoji sva tri seta koja su došla do taj-brejka. Beretini je posle lako dobijenog trećeg seta u četvrtom imao veliku šansu da uvede meč u peti set, ali je odmah pošto je napravio brejk izgubio servis, a u taj-brejku se Siner ponovo pokazao kao mentalno jači u ovom trenutku. 

Siner će meč trećeg kola protiv Kecmanovića igrati u petak, a satnica će biti određena u četvrtak. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()